3 kertaa nopeampi sivusto ja 3 kertaa enemmän kauppaa!

Kristian Immonen

Kristian Immonen

Yrittäjä

smartmockups_la9of29q

Tämä oli hauska tarina, kun saimme työnalle kainby1925 -sivuston, joka oli vuosien myötä paisunut yli 60+ lisäosan verkkokaupaksi. Sivuston optimointi oli meidän ensisijainen tavoite, mutta kun sivusto oli rakennettu näiden pienten lisäosien varaan – niin tietoturvallisuuden ja täyteen tankatun sivuston optimointi olisi vain tilapäinen ratkaisu.

Lähdimme luomaan sivustoa uudestaan, käyttäen meidän suosimaa Shoptimizer -teemaa pohjana, johon on sisäänleivottu meidän omat työkalut ja SEO valmiudet. Loimme uudistetun sivuston ja lisäsimme muutamia uusia sivuja, jotta saisimme sisällön ajantasaiseksi.

Kun lähdimme seuraamaan tuloksia jota sivusto on antanut viimeisen 2 viikon aikana. Ilman mainostusta tai edes kampanjaa, sivuston tilausmäärä on muuttunut päivittäiseksi kun se ennen oli kerran 3 päivän välein. Tämä on huomattava muutos ja Kainby1925 kaltaiselle yritykselle, joka myy laadukkaita ja arvokkaita tuotteita erittäin positiivinen yllätys.

Tähän yhdistettynä markkinointi, niin ulkomme tulosten moninkertaistuvan. Isoin kompastuskivi on nyt käännetty ja sivusto latautuu näppärästi sekä palvelee käyttöliittymältään jokaista.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi