Kassa-sivun optimoinnilla yli 350+ myytyä tuotetta

Kristian Immonen

Kristian Immonen

Yrittäjä

Digihaavi-Soosikauppa-Ostokokemus

Teimme tammikuussa 2022 uudistuksen soosikauppa.fi verkkokaupalle, jonka myötä haluttiin nostattaa sivuston nopeutta ja parantaa ostokokemusta.

Lähtökohtana oli Divillä rakennettu WooCommerce kauppa, joka käytti kassalla oletusarvoista ostoskori + kassa -yhdistelmää, joka ei poikkea juuri suurimmasta osasta kauppoja.

Soosikaupan kaltaiselle toimijalle volyymi ja tuotemäärät ovat se kriittinen tekijä, joten extramyynti on aina tervetullutta.

Lisäsimme Kassa-sivun alalaitaan kampanjatuotteen, jonka ostokehotteena oli lisätä se tilaukseen mukaan ja tämän myötä säästää postituskuluissa. Katso mobiiliversio kassasta alhaalta!

Nyt kun 10 kuukautta on kulunut niin on hyvä tutustua ja nähdä statistiikkaa tuon käytölle. 10 kuukaudessa lisätuotteita on ostettu 358 kappaletta! Tarkoittaa täten, että kokonaisuudessaan 8% ostajista on ottanut tilaukseen mukaan lisätuotteen. Tämä on hurja määrä, jos ajatellaan että ilman tuota painiketta tuo myynti olisi jäänyt saamatta.

Soosikaupalle ehdottomasti tärkeä lisäys jo hyvin toimivalle ostoprosessille. Tämän hallinnointi on yrittäjille myös todella näppärää ja tuotteita voi vaihdella teksteineen ilman koodailuja suoraan hallinnasta. Tulosten näkeminen on kirsikkana kakun päälle!

Tarjoamme samankaltaista ostoprosessin menevöittämistä myös palveluna kaikille verkkokaupoille. Otetaan yhdessä tuokio ja katsotaan jääkö jostain kauppa saamatta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi