Verkkosovellus start-upille

Digihaavi-Autoturva

Autoturva lähestyi DigiHaavia idealla, joka oli vasta ajatuksen tasolla. Tarkoituksena oli löytää tapa tehdä yksityisten auton myyjien kaupoista selkeämpää ja turvallisempaa. DigiHaavi aloitti työn ensin keräämällä kaikki ideat MIRO-tauluun (digitaalinen muistilappu/suunittelutapa) jossa käytiin läpi miten ohjelmisto toimisi käyttäjällä.

Tämän myötä saimme uusia ideoita ja Autoturvan tuote kehittyi samaan aikaan kun prototyyppiä rakennettiin. Oheen saatiin loistavia ominaisuuksia, jotka tekivät tuotteesta yhä paremman.

Integraatio töitä tehtiin lukuisia eri järjestelmiin. Sivusto juttelee vahvan tunnistautumisen, allekirjoitustyökalun, nettiauton ja Paytrailin kanssa.

Ohjelmistosuunnittelussa tärkeää on myös sen ylläpitämisen helppous

Isoin tekniikka tapahtuu ”4 vaiheisen prosessin takana” jossa myyjä/ostaja yhdistetään toisiinsa ja sovellus tekee suurimman osan tehtävästä automaattisesti ja hakee rahoituksen ostajalle. Loppupeleissä Autoturvalle jää vain kaupanvahvistus ja asiakkaiden löytäminen.

Jatkokehitys, jatkokehitys, jatkokehitys

Teemme edelleen kuukausittain jatkokehitystä Autoturvalle ja olemme heidän ulkoistettu ohjelmistotiimi, joka pitää tekniikan toiminnassa. Tälläisissä tapauksissa jatkamme töitä normaalisti tuntilaskutuksella.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi