Suositun verkkokaupan uudistus ja ERP-järjestelmän integrointi

virtasalmenviljatuote

Verkkokauppa Projektimme Kesällä 2023 yhdessä Virtasalmenviljatuote.fi:n kanssa

Kesällä 2023 me, Digihaavi, olimme ylpeitä saadessamme mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Virtasalmenviljatuote.fi:n kanssa ja luoda heille uuden verkkokaupan, joka vastasi heidän tarpeisiinsa täysin. Tavoitteenamme oli integroida Mavasoftin varastonhallintajärjestelmä saumattomasti heidän WooCommerce-verkkokauppaansa, ja olemme iloisia voidessamme kertoa, että onnistuimme tässä tehtävässä tehokkaasti.

Projektin Haasteet ja Ratkaisut:

Projekti käynnistyi tiiviillä yhteistyöllä Virtasalmenviljatuote.fi:n tiimin kanssa, jotta saisimme syvän käsityksen heidän liiketoiminnastaan ja odotuksistaan. Yksi suurimmista haasteista oli integroida Mavasoftin varastonhallintajärjestelmä heidän jo olemassa olevaan WooCommerce-verkkokauppaansa. Tämä vaati huolellista suunnittelua ja teknistä asiantuntemusta, ja olemme ylpeitä siitä, että onnistuimme ratkaisemaan tämän haasteen.

Projektin Tulokset:

Kahden kuukauden tiiviin työskentelyn jälkeen saimme Virtasalmenviljatuote.fi:n uuden verkkokaupan valmiiksi, ja Mavasoftin integraatio toimi saumattomasti. Nyt heillä on tehokas ja helppokäyttöinen verkkokauppa, joka mahdollistaa sujuvan varastonhallinnan ja tilausten käsittelyn.

Tämä projekti on hieno esimerkki siitä, kuinka tiimityö, tekninen osaaminen ja asiakaslähtöinen lähestymistapa voivat johtaa menestyksekkääseen lopputulokseen. Haluamme kiittää Virtasalmenviljatuote.fi:n tiimiä yhteistyöstä tässä projektissa.

Kiitos Virtasalmenviljatuote.fi:lle, että saimme olla osa tätä matkaa ja luoda kanssanne uuden verkkokaupan menestyksekkäästi!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi