Oma wordpress tiimisi

Sivusto tökkii, mikä avuksi?

Sivustojen tökkiminen ja kaatuilu voi johtua useasta eri asiasta. Vanhentuneet lisäosat, teemat ja riitelevät päivitykset saavat aikaan pahimmassa tapauksessa sivuston kaatumisen, jonka korjaaminen voi olla työläs operaatio. 

Yleensä vianmääritystilassa tai viimeistään tiedostoja/tietokantaa pitkin päästään ratkomaan ongelmatilannetta ja korjaamaan sivusto jälleen uuteen uskoon.

Vuosittain on hyvä myös harrastaa tietokannan putsausta ja vanhentuneiden tiedostojen poistamista, ettei tietokanta täyty turhaan ja hidasta sivuston toimintaa.

Miten saan sivut taas toimintaan?

Aloitetaan kartoituksella

Käymme veloituksetta arvioimassa sivustosi korjaustarpeen ja luomme ehdotelman sen korjaamiseen tai nopeuttamiseen.

Voit tämän jälkeen päättää, haluatko edetä asian kanssa.

PALVELU

Kerro lisää!

DigiHaavi on Kristian Immosen WordPress -verkkosivuihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman kustannustehokasta ja laadukasta kotisivujen, verkkokauppojen ja verkkosovellusten kehittämistä.

Luomme uniikkeja kokonaisuuksia, joiden tavoitteena on saada yrityksen myyntiä vauhditettua verkkosivustojen kautta. Pureudumme yrityksesi palveluihin ja tuotteisiin sekä luomme niiden vientiä varten myyntiputken verkkosivujen muodossa.

0 +

Valmistunutta projektia

0 +

Vuoden kokemus

0 +

Iloista asiakasta

Coffee table

Ota yhteys lomakkeella tai sähköpostilla

info@digihaavi.fi