Laadukkaitten taksipalvelujen tarjoajalle, laadukas verkkosivusto

mustamersumock

Olimme ylpeitä voidessaan tehdä yhteistyötä Musta Mersu Oy (https://mustamersu.fi/) kanssa, jossa tavoitteena oli luoda laadukas ja brändiin sopiva verkkosivusto. Tavoitteenamme oli luoda helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto Mustalle Mersulle, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Projekti alkoi tiiviillä yhteistyöllä asiakkaan kanssa, jossa keskustelimme heidän tarpeistaan ja toiveistaan. Mustamersun brändin ja visuaalisen ilmeen ymmärtäminen oli avainasemassa, ja räätälöimme sivuston sen mukaisesti. Sivuston suunnittelu ja kehitys tehtiin huolellisesti, ja varmistimme sen toimivan saumattomasti eri laitteilla.

Lisäksi otimme huomioon hakukoneoptimoinnin parhaat käytännöt, jotta sivusto olisi helposti löydettävissä verkossa. Lopputuloksena syntyi tyylikäs ja toimiva verkkosivusto, joka edustaa Mustamersun tuotteita ja palveluita parhaalla mahdollisella tavalla.

Oli ilo työskennellä Musta Mersu Oy kanssa tässä projektissa, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme lisätä tämän projektin referensseihimme. Toivomme, että verkkosivusto auttaa Musta Mersu Oy:tä saavuttamaan entistä enemmän asiakkaita ja menestymään verkossa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi