WordPress -kotisivu hinta

Kotisivu- ja verkkokauppa projekteille. Laske WordPress kotisivu hinta helposti.

Two columns
Vertical
Horizontal

Kustannuslaskelma

Yhteenveto

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Mietitkö miltä no-code, low-code ja full-code sivustot näyttää?

Miten digitoimisto määrittelee WordPress kotisivu hinta?

Kotisivujen ja verkkokauppojen hinnoitteluun vaikuttaa useita tekijöitä, kuten sivuston laajuus, räätälöinnin tarve, toiminnallisuuksien määrä ja sivuston kävijämäärä. Yleisesti ottaen digitoimiston toteuttaman kotisivun hinta voi olla muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin. Verkkokaupan toteutuksen hinta voi puolestaan olla useita tuhansia euroja riippuen sen vaatimasta laajuudesta ja räätälöinnin tarpeesta.

Jotkut digitoimistot tarjoavat myös kuukausimaksullisia palveluja, joilla sivuston ylläpito ja kehitys hoituvat ammattilaisten toimesta. Tällaiset palvelut voivat sisältää esimerkiksi sivuston päivittämisen, teknisen ylläpidon ja hakukoneoptimoinnin. Tällöin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia sivuston ylläpidosta, vaan voi keskittyä omaan liiketoimintaansa.

wordpress kotisivu hinta fani digihaavilta (kristian)

Miten me hinnoittelemme?

Uskomme, että kotisivu- ja verkkokauppa projekti on matka, jossa kehitytään jatkuvasti. Projekti on hyvä ottaa vastaan uutena kanavana toimia liikentoiminnassa ja elää, sekä hengittää hakukoneiden maailmassa.

Sivusto uudistus

Luomme sivuston WordPress -sisällönhallinta-alustan ylle, joka on maailman suosituin julkaisualusta. Painotamme monesti sivusto uudistusta, jos tavoitteena on myös saada yrityksen liiketoimintaa kehitettyä hakukoneissa ja mainonnassa. Tällöin olemme täysin kartalla ja tietoisia, että sivusto on tehty juuria myöten tätä tarkoitusta varten.

Sisältö

Tiesitkö että sisältö myy? Asiakasprofiilin analysoinnilla saadaan selvyys, että mitä palveluista tai tuotteista kiinnostunut on etsimässä.

Sisältö on jatkuvasti kehittyvää ja kokeilevaa kehitystyötä, joka on sivuston koko elinkaaren vahvasti pääosassa. Sisältöihin kuuluu myös uusien alasivujen luonti ja suunnittelu.

Hakukone

Sisällönluonti ja hakukone ovat vahvasti käsikädessä, mutta tässä vaiheessa panostamme siihen, mitä hakukone näkee sivustostasi. Panostus oikeisiin hakulausekkeisiin on erityisen tärkeää, kun haluat löytyä potentiaalisen asiakkaan hakutuloksissa. 

Saat meiltä hakukoneoptimoinnista raportin kuukausittain kun olet keskittänyt sivustosi ja sen jatkokehityksen meille. Analysoimme puolestasi ja annamme parannusehdotelmat, jotka auttavat sivustoa.

Ylläpito

Ottamalla HaaviHosting - ratkaisumme, pidämme huolen, että sivustosi on jatkuvasti ylhäällä. Palvelupakettiimme kuuluu automaatiset päivitykset, yhteensopivuus ongelmien ratkaisut sekä vikatilanteiden korjaus (max.1h/kk). 

Miksi valita digihaavi?

Juurtunut digitoimisto, joka pitää puolesi.
Ylläpidämme sivustojamme
Jatkuva kehittyminen

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi