Uudelle yritykselle vahva startti hakukoneessa

Comfort Zone Self Help Instagram Template with Laptop Mockup and Abstract Shapes

Meiltä monesti kysytään kustannuslaskelmassa, että kannattaako uuden yrityksen ottaa heti ”Full-Code” -toteutus vai riittääkö ”No-Code”. Vastaus on mielestäni simppeli. Jos kaipaat liiketoiminnallesi mahdollisimman nopean ja kustannustehokkaan startin – valitse No-Code.

Ei oo häpee olla hopee – mielestämme täysin käsin koodattu sivusto on vakintuneelle liiketoiminnalle parhain, mutta kun on tarkoitus päästä vauhtiin än-yy-tee ja nyt, niin valmiiden sivurakentajien käyttö tekee sen huippunopeasti. No-Code sivusto ei välttämättä ole yhtä kevyt kuin käsin koodatut, mutta varsinkin Mesut.fi, kaltaiselle yritykselle se on loistava kun kyseessä on alle 10-sivuinen perinteinen kotisivu.

Mesujen kanssa saimme sivuston pystyyn alta viikossa ja käytämme tuntityön täysin hakukoneoptimoinnin parissa. Tarkoituksena on loistaa hakusanoilla ”vastaava mestari työmaalle”. Sisällöntuotanto on todella tärkeää ja kaikki työ mitä nyt tehdään käy hyvin tulevaisuudessa, jos sivusto päätetään kevyentää täysin koodaamalla.

Tarkoitus on tehdä liiketoimintaa, se on mielestämme uusien yritysten ensimmäinen haaste. Ei missään nimessä se kuinka hieno toteutustapa sivustolla on.

Teknologiat joita käytimme:

  • WordPress
  • Elementor Pro

Sivuston toteutustapa:

  • No-Code

Mietitkö mitä toteutustapa tarkoittaa ja tälläisen projektin kustannusluokkaa? Tutustu tästä

Tutustu sivustoon: mesut.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Kiinnostuitko palveluistamme?

Konsultoimme ja autamme asiakkaitamme kehittämään verkkopalveluista mahdollisimman toimivia. Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyden!

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi