Uudelle yritykselle vahva startti hakukoneessa

Comfort Zone Self Help Instagram Template with Laptop Mockup and Abstract Shapes

Meiltä monesti kysytään kustannuslaskelmassa, että kannattaako uuden yrityksen ottaa heti ”Full-Code” -toteutus vai riittääkö ”No-Code”. Vastaus on mielestäni selkeä. Jos haluat liiketoimintasi käynnistymisen nopeasti ja kustannustehokkaasti, valitse No-Code.

Mielestämme täysin käsikoodattu sivusto on paras vaihtoehto vakiintuneelle liiketoiminnalle, mutta kun tavoitteena on päästä nopeasti alkuun, valmiiden sivurakentajien käyttö mahdollistaa sen huippunopeasti. No-Code-sivusto ei välttämättä ole yhtä kevyt kuin käsikoodattu, mutta erityisesti yritykselle, kuten Mesut.fi, se on erinomainen vaihtoehto alle 10-sivuiselle perinteiselle kotisivulle.

Yhteistyössä Mesujen kanssa saimme sivuston pystyyn alle viikossa ja käytämme nyt tuntityötä täyden hakukoneoptimoinnin parissa. Tarkoituksenamme on loistaa hakusanoilla ”vastaava työnjohtaja”. Sisällöntuotanto on erittäin tärkeää, ja kaikki työ, jota nyt teemme, tuottaa hyötyä tulevaisuudessa, vaikka sivusto päätettäisiinkin kehittää kokonaan koodaamalla.

Tärkeintä on saada yritys käyntiin nopeasti, ja mielestämme se on uuden yrityksen ensimmäinen haaste. Ei missään nimessä se, millainen toteutustapa sivustolla on.

Käyttämämme teknologiat:

  • WordPress
  • Elementor Pro

Sivuston toteutustapa:

No-Code

Haluatko tietää lisää toteutustavasta ja tämän projektin kustannusarviosta? Tutustu tästä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi