Verkkosivun ostajan opas 2023

Kristian Immonen

Kristian Immonen

Yrittäjä

wordpress kotisivu hinta fani digihaavilta (kristian)

...sekä tietoa verkkosivun toteuttamisen kustannuksista!

Verkkosivut ovat nykypäivänä erittäin tärkeä osa yritystoimintaa. Ne ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti ja mahdollistavat yrityksen löytämisen verkossa. Verkkosivut ovat käytännössä pakollinen osa jokaisen yrityksen markkinointia, sillä ne mahdollistavat asiakkaiden tavoittamisen ja liiketoiminnan kasvattamisen.

Yrityksen verkkosivujen suunnittelu ja toteutus voi olla haastavaa, mutta se on tärkeä investointi tulevaisuuteen. On tärkeää valita oikeat työkalut ja palveluntarjoajat, jotta lopputulos vastaa yrityksen tarpeita ja tavoitteita.

Tärkeimmät verkkosivujen ominaisuudet

Kun suunnittelet verkkosivuja yrityksellesi, muutama seikka on hyvä pitää mielessä.

  1. Sivuston ulkoasu ja käyttökokemus ovat erittäin tärkeitä. Sivuston tulisi olla visuaalisesti houkutteleva ja helppo navigoida. Käyttäjäystävällinen sivusto houkuttelee asiakkaita pysymään sivuilla pidempään, mikä puolestaan lisää myös yrityksen mahdollisuuksia myydä tuotteitaan tai palveluitaan.
  2. Sivuston sisältö on avainasemassa. Sisällön tulisi olla informatiivista, selkeää ja helposti luettavaa. Hyvä sisältö parantaa sivuston löydettävyyttä hakukoneissa ja auttaa asiakkaita ymmärtämään yrityksen tarjoamaa arvoa.
  3. Verkkosivujen responsiivisuus on tärkeää. Sivuston tulisi toimia moitteettomasti kaikilla laitteilla, kuten puhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Yhä useampi asiakas käyttää mobiililaitteita, joten responsiivisuus on erittäin tärkeää myös hakukoneoptimoinnin kannalta.

Yhteenveto

Lopuksi, verkkosivujen ylläpito ja päivitys on myös tärkeää. Sivuston tulisi olla helppo päivittää ja ylläpitää, jotta sisältö pysyy ajan tasalla ja sivusto toimii tehokkaasti.

Kaiken kaikkiaan, yrityksen verkkosivut ovat tärkeä osa liiketoimintaa ja niiden suunnittelu ja toteutus tulisi hoitaa huolella. Sivuston ulkoasu, sisältö, responsiivisuus ja ylläpito ovat avainasioita, jotka on hyvä pitää mielessä. Investointi laadukkaaseen verkkosivustoon voi auttaa yritystä menestymään verkossa ja kasvattamaan liiketoimintaansa

Miksi sivuston teko ei ole vain läpihuuto juttu?

Pelkkä käyntikortti riittää vain olemassa olevien asiakkaiden keskuudessa, mutta kasvun kannalta hakukonenäkyvyys on elintärkeä. 

Kun asiakas etsii kohdennetusti tietoa tuotteesta tai palvelusta, turvaudutaan hakukoneeseen (Google & Bing), jonka kautta esitetään hakukoneelle lauseita tai kysymyksiä. Hakukoneen etusivulle pääseminen tuottaa sivustolle orgaanisia kävijöitä ja mahdollistaa asiakkaiden, joilla on jo tarve tuotteelle ja palvelulle – mahdollisuuden tutustua yritykseesi ja tarjontaan.

Alapuolelta näet kaavan miten sivusto uudistus tapahtuu digitoimiston näkökulmasta.

Mitä digitoimiston palkkaaminen maksaisi?

Uskomme jatkuvan kehittämisen malliin, jossa tarkoituksena on luoda toimiva pohja, jota kehitetään jatkuvasti. Uusien yritysten kanssa pyritään sivusto uudistuksessa luomaan simppeli, muutaman sivun mittainen sivusto, jota lähdetään jalostamaan sisällön kanssa. Tälläisen muutaman sivun kotisivun hinta pyörii 2000€ – 4000€ maastossa. 

Meistä lisätietoa!

Digihaavi on yksi monista digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoista, jotka auttavat yrityksiä parantamaan online-läsnäoloaan ja kasvattamaan asiakaskuntaansa. Tässä on muutamia syitä, miksi Digihaavi kannattaa palkata tekemään verkkosivut yritykselle:

  1. Ammattitaito: Digihaavin tiimi koostuu kokeneista ammattilaisista, joilla on laaja kokemus verkkosivujen suunnittelusta ja kehittämisestä. Heillä on myös tietoa uusimmista verkkosivujen suunnittelutrendeistä ja -tekniikoista, joten he voivat varmistaa, että yrityksen verkkosivut ovat ajan tasalla ja kilpailukykyisiä.

  2. Yksilöllinen suunnittelu: Digihaavi suunnittelee verkkosivut yrityksen yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. He työskentelevät tiiviisti asiakkaan kanssa varmistaakseen, että sivusto vastaa yrityksen brändiä ja näyttää hyvältä. He myös varmistavat, että sivuston käyttökokemus on käyttäjäystävällinen ja että se houkuttelee asiakkaita pysymään sivuilla pidempään.

  3. Hakukoneoptimointi: Digihaavi huolehtii siitä, että verkkosivut ovat hakukoneoptimoidut ja löytyvät helposti hakutuloksista. He käyttävät tietoa hakukoneoptimoinnista ja avainsanoista, jotta yrityksen verkkosivut löytyvät helpommin potentiaalisille asiakkaille.

  4. Tekninen tuki: Digihaavi tarjoaa teknistä tukea ja ylläpitoa verkkosivuilleen. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen ei tarvitse huolehtia teknisistä asioista ja voi keskittyä ydintoimintaansa.

  5. Kustannustehokkuus: Vaikka Digihaavi veloittaa palveluistaan, usein on kustannustehokkaampaa palkata ammattilainen tekemään verkkosivut kuin yrittää tehdä se itse. Verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen vaatii paljon aikaa, energiaa ja resursseja, joten ulkoistaminen voi olla kannattava vaihtoehto.

Nämä ovat muutamia syitä, miksi Digihaavi kannattaa harkita verkkosivujen suunnittelussa. Yrityksen verkkosivut ovat tärkeä osa online-läsnäoloa ja Digihaavin ammattitaitoisella suunnittelulla voidaan varmistaa, että sivut ovat käyttäjäystävällisi

Kokeile kustannuslaskuria!

Voit arvioida sivuston hinnastoa tällä sivustolla

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Tumblr

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen tai lähetä sähköpostia!

Myynti: kristian@digihaavi.fi